Your are here: Home // // Nursyella Seksi ke?

Nursyella Seksi ke?

Kenal Nursyella atau nama sebenarnya Nurshid’la Ahmad Kamaruddin, aku terpanggil untuk mengenali wanita yang berusia 25 tahun ini. Ikutkan aku memang tak kenal wanita bernama Nursyella, tapi disebabkan tersebar kisahnya di Metro Ahad yang lalu, aku puh gigih lah men'google' nama wanita ini.

Akhirnya aku jumpa pelbagai gambar-gambar seksi dari Nursyella. Pergh! tu dia! penyedap mata...huhuh!

Ketika dia diajukan soalan dari Metro Ahad mengenai foto-foto 'seksa'nya yang tersebar luas di internet, Nursyella menjawab:-

“Memang itu foto saya. Saya bukan hipokrit dan begitulah gaya saya berfesyen, tapi tak sangka boleh mengundang kontroversi hingga saya dituduh sengaja nak tayang payudara.

“Waktu itu saya bersama beberapa rakan, termasuk juga artis lain, menghadiri majlis hari jadi di sebuah pusat karaoke di ibu kota. Jadi saya berpakaian mengikut kesesuaian majlis yang diadakan.

“Saya tahu ada orang ambil kesempatan buat perkara ini (edar foto) untuk memburuk-burukkan nama saya.

“Tak sangka, walaupun lama tidak terbabit dalam industri hiburan, masih ada yang mahu mengaitkan saya dengan kontroversi,”.

Lagu Nursyella - Menangis dalam HujanHullahup Quote:
Memang naik juling biji mata aku! Jimat duit 'sarapan pagi aku hari ini...erkk! kenyang... Apa-apa pun, selamat berseksi Nursyella, Jaga diri elok-elok yer? al-maklumlah bila dah seksi-meksi ini, banyak la 'buaya-buaya' kat luar sana sedia jer untuk 'ngap'....


Share/Bookmark

filed under:

Telah di buka sebanyak:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2010 harian hullahup.
Designed by Harian Hullahup. Blogger Homesponsored by Nazo.